| KREATÍV | AJÁNLÓK | SEGÍTSÉG | BLOG | MERENGŐ | 
|VENDÉGKÖNYV | DESIGN ENDNOTE |

Gréti. HuszonNégy. ExmisszusGyakornok. HalálosIramban. Toretto. Izomautók. ChevroletChevelle. AudiA5Coupe. RapésHipHop. Ősz. Augusztus. Kutyák. JoeLancer. Írás. Olvasás. Könyvek. Négyes. OttawaSenators. Jégkorong. Jean-GabrielPageau. ErikKarlsson.

 

 

 
Szeretném felmérni, hogy milyen gyakran látogatjátok a blogomat. :)
Milyen gyakran olvasod a blogot?

Minden nap
Heti 2-3-szor
Kb. heti egyszer
Ritkábban
Most vagyok itt először
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 

♦ Döntés-próba>>
♦ Megismerős kérdezz-felelek :)>>
♦ Thank you, Ottawa Senators!>>
♦ A rap zene védelmében>>
♦ Hosszabb életet a laptopodnak! - néhány jó tanács :)>>
♦ Miből lesz a cserebogár, vagyis a lelkipásztor? Tévhitek és a valóság :)>>

 

 LOS ANGELES KINGS@ANAHEIM DUCKS (2017.04.09.)
 OTTAWA SENATORS@DALLAS STARS (2017.03.08.)
OTTAWA SENATORS@MONTREAL CANADIENS (2017.03.25.)
 BOSTON BRUINS@OTTAWA SENATORS (2017.03.06.)
COLUMBUS BLUE JACKETS@OTTAWA SENATORS (2017.03.04.)
 WASHINGTON CAPITALS@OTTAWA SENATORS (2017.01.07.)
 OTTAWA SENATORS@NEW YORK ISLANDERS (2016.12.18.)

/Folyamatosan bővül!/

 

 

Cserét a chat-ben kérhetsz! Különösebb kikötésem nincs, csak hogy szép, rendezett, igényes legyen az oldalad, és hogy cserébe te is tegyél ki engem! :) Helyek száma nincs korlátozva!

 
    
 Te? :)

*  *  *

LimonadeeBíborEnaThea ♥ JasmineFanni
♥ Zsó ♥ Celaena 

* * *

Visszavárósok
Ide kerülnek azok a cseréim, akik legalább egy hónapja inaktívak. Az illetőnek jelzem a chatfelületén is, hogy ideiglenesen levettem. Ezt senki ne vegye sértésnek, tudom, hogy ezer oka lehet a frisskimaradásoknak! És hát, azért "Visszavárós", mert csak szólj, és egyből vissza is raklak a cserék közé! :)

Esther · reba · knusi

 

 
Szerkesztő. Greta Chevelle
Nyitás 2017.01.11.
Oldal témája Személyes, jégkorong 
Felbontás 1366x768
Böngésző Chrome, Firefox
Másik weboldalam Ottawa Senators
E-mail greta.chevelle@gmail.com
Design GretaChevelle
Köszönet Linda, Thea

Másik weboldalam:

♥ OTTAWA SENATORS rajongó vagyok ♥

Mi ez?

Blogolj

 
If you're not Hungarian, choose another language! :) 
(It may not be so perfect, sorry!)
   
 
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
~Blog~

#4. Daily Best Challenge - Ottawa Senators

2017.05.11. 22:59, Gréti

Tegnap akartam írni róluk, de csak ma sikerült megvalósítanom. Tudunk már róluk egy s mást, de most ássuk bele magunkat kicsit még mélyebben a csapat történetébe, és ismerjük meg a csapattagokat is. A képen, amit lent láttok, csak töredékük látható, de ők azok, akiket eddig már valamilyen formában megismertem, és persze köztük van a nagy kedvencem Pageau. :) Nos hát akkor, mit is kell tudni erről a csapatról?

(a kissé béna kép miatt bocsánatot kérek, de az az igazság, hogy eléggé lefárasztott ma a szakfordítás, viszont már nem bírtam volna ki, hogy ne írjam meg ezt a bejegyzést. ^_^ )

Néha mindenkinek jól jön a támogatás

2017.05.11. 18:38, Gréti

Nem szoktam panaszkodni, de most tényleg nem bírom. A 15 oldal angol szakfordításból 13,5 megvan, de mivel már reggel óta csinálom, eléggé elfáradtam... viszont muszáj kész lennem vele, mert holnap le kell adni. Hogy hanyagolhattam el ennyire?! Persze, tudom, hogy a szakdolgozat miatt, de akkor is... Mondjuk, eddig egész jól haladtam, de az agyam elért egy olyan szintet, hogy már lassan a "follow", vagy a "great" fordítása se jut eszembe. Na jó, ez kicsit túlzás, csak érzékeltetni akartam a helyzetet. :) Ami még rosszabb, hogy pihenésre esélyem sincs, mert mihelyst ezzel végzek, még mindig van írnivalóm, hétfőre pedig 2 könyvet kell átvenni, plusz szerdára egyet... Na jó, tényleg ne vegyétek ezt most siránozásnak. Csak ha van egy kis szabad percetek, gondoljatok rám és küldjetek pozitív energiát. Cserébe nem adhatok semmit, viszont megígérem, hogy ha ezzel végzek, akkor hozom a megígért cikket az Ottawa Senators csapatáról. :) Köszönöm!!! ^_^ 

FRISS HELYZETJELENTÉS 20.32: KÉSZ A SZAKFORDÍTÁS, KIS PIHENŐ UTÁN JÖN A MEGÍGÉRT OTTAWA SENATORS CIKK! KÖSZÖNÖM, AKI GONDOLT RÁM EZEKBEN A NEHÉZ ÓRÁIMBAN! :)

#3. Daily Best Challenge - Egy rájátszás margójára

2017.05.10. 23:12, Gréti

Tudom, hogy tegnap azt ígértem, ma írok az Ottawa Senators csapatáról, de mégiscsak meg kell szegnem az ígéretemet, mert eléggé elfáradtam. Egyrészt abban, hogy ma hosszú napom volt, egyben pedig ma volt az utolsó szorgalmi időszakos napom, szóval ez kicsit mégiscsak megvisel lelkileg, most ezt emésztgetem magamban. :) Másrészt pedig, megvolt életem első éjszakázása, és nem a tanulás miatt... Ugyanis magyar idő szerint 01:30-kor kezdődött az Ottawa Senators - New York Rangers meccs, én pedig megnéztem. Ennek érdekében hamarabb lefeküdtem, hogy azért mégiscsak aludjak pár órát, aztán pedig felkeltem, és megnéztem a meccset, ami nagyon jó volt. Az Ottawa nyert 4:2-re, úgyhogy most már még közelebb kerültek a Stanley-kupához, ennek pedig nagyon örülök, mert megérdemlik. :) A kedvenc játékosom egyébként Jean-Gabriel Pageau, aki egyébként tegnap nem nagyon sziporkázott, viszont az utolsó gólt ő lőtte be, nagyon ügyesen, úgyhogy ezt a jelenetet be is linkeltem ide nektek, mert ezt látnotok kell. :) 

Tegnap egyébként megvolt az elbeszélgetés a hatodévvel kapcsolatban. Persze konkrétumot nem tudtunk meg, viszont elmondhattuk, hogy van-e valami elképzelésünk a gyakorlati év helyszínét illetően. Nekem nem volt, úgyhogy annyit mondtam: bízok abban, hogy ahová kerülök, nekem ott van/lesz küldetésem. És tényleg így gondolom. Úgyhogy, most már azért kicsit jobban elkezdtem gondolkodni a hatodéven, és igen, várom, kíváncsi vagyok, milyen lesz. De persze, előtte még a vizsgáknak kell sikerülnie. Péntekre még be kell fejeznem a szakfordítást, aztán hétfőn és szerdán vizsgázok... Szóval, van mire néznem. Közben meg ugyebár a Stanley-kupa eseményeit sem szabad figyelmen kívül hagyni. :) Hajrá Ottawa, hajrá érettségizők, hajrá vizsgázók, hajrá mindenki! :)

#2. Daily Best Challenge - A Stanley-kupa

2017.05.09. 22:01, Gréti

Ma hajnalban lesz az Ottawa Senators és a New York Rangers újabb összecsapása, amely immár a 6. Eddig az Ottawa 3, a Rangers pedig 2 győzelmet tudhat a magáénak, szóval ez a mostani nagy mértékben döntő lesz, hiszen 4 győzelem kell a tovább jutáshoz. De miért is küzdenek meg egymással az NHL csapatai? Ezért a kis gyönyörűségért itt alul, melynek a neve Stanley kupa. Hogy mi is ez pontosan, azt most leírom nektek. :)

#1. Daily Best Challenge - Mi is az NHL?

2017.05.08. 06:00, Gréti

Sziasztok! Hatalmas öröm ért így korán reggel, ugyanis annak ellenére, hogy még 6 óra sincs, már 72 látogatója volt a blognak! Nagyon-nagyon köszönöm Nektek, hogy így támogattok, ez számomra hihetetlenül inspiráló! ^_^ (*friss infó: fél10 van, és már 117 a látogatottság ^_^ )
Mint a táblácska is jelzi, tagja vagyok a Blogger közösség nevű Facebook csoportnak, ahol felvetődött egy kihívás ötlete, amely szerint 10 napon keresztül írjunk egy általunk választott témáról. Kaptam a lehetőségen, elvégre sosem árt egy kis fellendülés és változatosság, nem igaz? :) Persze, 10 napon át könnyen ellaposodhat egy téma, de majd igyekszem készíteni egy tervet, aztán meglátjuk.
Az általam választott téma nem más, mint a jégkorong. Mivel mostanában nagyon elkezdett érdekelni ez a sport, úgy gondoltam, kicsit körbejárom minden irányból, hogy így ti is jobban megismerhessétek. :) A mai első napon úgy általánosságban szeretném bemutatni az NHL történetét, valamint röviden, hogy mégis, mely csapatok tartoznak hozzá. 

Mitől lesz valaki szurkoló?

2017.05.07. 10:42, Gréti


/forrás: Facebook/

Tegnap olyan fáradt voltam, hogy már este hatkor tudtam volna aludni, ennek ellenére tovább fent voltam. Sokkal tovább. Pedig pénteken is már hatkor keltem, egész nap konferencián voltam, aztán hazautaztam, majd tegnap megint keltem korán, mert ballagásra mentünk, ugyebár. Úgy terveztem, hogy korán lefekszem, és kipihenem magam.

De aztán megtudtam nyolc óra körül, hogy az Ottawa Senators és a New York Rangers játszik egymással. És ez keresztül húzta a számításaimat.

Bár először nem is akartam nézni, csak gondoltam arra, milyen jó lenne, ha az Ottawa megnyerné, hiszen így még közelebb kerülhetnének a Stanley kupához, merthogy kanadai csapat már vagy 23 éve nem emelhette magasba ezt a díjat. Na, de aztán csak mozgatta a fantáziámat, miután megtudtam, hogy a Spíler TV is közvetíti - csakhogy a TV-m nem működött valamiért. Úgyhogy végül a neten találtam egy élő közvetítést, csakhogy az késett egy kicsit, így a barátom (akivel közben Facebook-on tartottuk a kapcsolatot) hamarabb tudta meg fél perccel, hogy nyert az Ottawa, mint én. Na, de mindegy. Az a lényeg, hogy ez a közvetítés tele volt reklámokkal, úgyhogy végül éjfél után lett vége, DE teljesen megérte, mert nagyon jó meccs volt, még úgy is, hogy nem követtem az elejétől. Azt tudom, hogy az Ottawa 2:0-ról küzdötte fel magát a 2. harmadban 2:3-ra, ami nagyon szép teljesítmény. Utána pedig, jó szokásukhoz híven, a hosszabbításkor belőtték a mindent eldöntő 5. gólt. De azért húzós volt, mert a Rangers is belőtt egyet, de aztán szerencsére azt a játékmesterek nem fogadták el. Így nyert az Ottawa. De nagyon ügyesek voltak, szóval ezért tényleg megérte fent maradni. :)

Elgondolkoztam azon, hogyan is válik valaki szurkolóvá? Én ugyanis sohasem voltam ez a sportos-személyiség, nem igazán érdekelt semelyik sportág, és igazából nem is tudom, miért kezdődött el nálam ez a jégkorong iránti szeretet. Mondjuk a jégkorong nagyon tetszik, mert pörgős, és nem kényeskednek a játékosok. Pl. tegnap a Rangers-ben játszó Jimmy Vesey úgy játszotta végig a 3. harmadot és a hosszabbítást, hogy előtte egy hatalmasat tanyázott a jégen, és a fél szeme bedagadt, ráadásul az orrát is beütötte. 

Na de mégis, miért pont az Ottawa? Azt hiszem, az első meccs mindenképpen sorsdöntő. Az első jégkorong meccset, amit láttam, pont az Ottawa Senators játszotta a Boston Bruins-szel szemben, és bár nem néztem végig, azt tudom, hogy az Ottawa nyert, mégpedig az utolsó pillanatban. Aztán, múltkor megint játszottak a New York Rangers-szel szemben, akkor is az utolsó pillanatban nyertek. Talán ez tetszett meg bennük, hogy a meccs alatt sokan úgy gondolják, tutira nem ők fognak nyerni, egyszóval, leírják őket, ők pedig az utolsó pillaantban az élre törnek. És talán pont ez tetszett meg bennük, hogy akár a végső pillanatig hagyják, hogy a nézők többsége vesztesnek tartsa őket, de ők legbelül tudják, hogy nyerni fognak, mert bíznak önmagukban és egymásban. Az ők játékuk pedig erőt ad nekem, hogy bízzak önmagamban, mert vannak, akik támogatnak, a többiekkel meg igazából nem kell foglalkozni, mert úgysem tudok mindenkinek megfelelni, de nem is kell, elsősorban Istennek és önmagamnak feleljek meg. Istennek meg igazából nem is kell, mert Ő ismer a legjobban, tudja,  milyen vagyok, elvégre, Ő alkotott, szóval... :)

Na, tehát, nagyon érdekes, ahogy kialakult bennem ez a kötődés a csapat iránt, és persze nem azt mondom, hogy most már ilyen őrült-drukker lettem, de az Ottawa Senators-t mindenképpen a szívembe zártam, pont azért, amiket fentebb is leírtam. Mert a sport igazából erről kellene, hogy szóljon: a játékosok példát, erőt, motivációt adjanak a játékukkal, a kiállásukkal. És nem attól lesz jó egy csapat, vagy egy játékos, hogy mindig nyer. Mert múltkor pl. a Rangers megverte az Ottawa-t, nem is akárhogy. Bár, talán azért, mert Karlsson megsérült. De ez lényegtelen. Nem a győzelem a fontos. Persze, az is számít, de nem minden áron. Sokkal fontosabb az, ahogyan játszanak, sőt, még inkább: hogy mit üzen a játékuk. Azz Ottawa Senators játéka pedig azt üzeni számomra: bízzak önmagamban, mert igenis, képes vagyok rá. 

 

Asztrológiai tanácsadás - BECSÜLET KASSZÁS alapon már Skype-on is! INGYENES OKTATÁS az ASZTRO-suliban!    *****    A csillagjövõ asztrológia,nagyon sok olvasmányt,ezoterikus,témákat,szoftvereket és óriási nyári akciókat ajánl, NEKED!    *****    Egy blog rólam, velem, mert szeretek ide írni. Ðzsí. *** Augusztus 25-én PlayDay, azaz játéknap sok-sok nyereménnyel! :)    *****    Tudod hol van és mit jelent a horoszkópodban a Felszálló holdcsomópont? A Chiron? A Lilith? Én megmondom.Látogass meg!    *****    Gyere és nézd meg a lovas és állatos blogom.Különbözõ érdekes történetekkel és sok friss blogbejegyzéssel.Jó nézelõdést!    *****    Ünnepi minijáték vár rád! Kattanj rá, küldd be a megoldást, és NYERJ! =)    *****    Az ASZTRO-suli mindenkit Szeretettel vár. Tanuld meg az asztrológiát a saját horoszkópod elemzésével -TELJESEN INGYEN!    *****    A csillagjövõ asztrológia portálon akció! Születési horoszkóp + 3 év elõrejelzés + Párkapcsolati elemzés 2000 Ft. katt!    *****    Szereted a humort, jó zenéket? Szeretnél ilyen mûsorban részt venni? Keress oldalamon!    *****    "Revealing the truth is like setting a match on fire. It can bring light or set your world on fire." | PROJECT D.C.    *****    PROJECT DC egy futurisztikus-disztópikus SZEREPJÁTÉK! Bármikor szívesen látjuk a csatlakozókat!    *****    Ne maradj le semmirõl, értesülj elsõ kézbõl a Selena Gomezzel kapcsolatos hírekrõl! Hat éve várja a látogatókat az oldal    *****    Református exmisszus-gyakornok, jégkorong, izomautók, rap zene. Igen, ez mind én vagyok! Hogyan? Nézz be és megtudod! :)    *****    Szeretsz írni? Lenne egy jó témád, amit megosztanál másokkal? Akkor kattints, és nyerj egy vendégposztot nálam! :)    *****    Kedveled Ian Somerhaldert? Odáig vagy a szépséges színésznõért, Nina Dobrevért? Kattints! Nem csak TVD rajongóknak!    *****    Szeretsz filmet nézni? Akkor itt a helyed! Nézz filmet facebook messengeren. Klikk ide!!!!    *****    MAYFLOWER / egy májusban született lány blogja / MAYFLOWER / egy májusban született lány blogja / MAYFLOWER    *****    DESIGN KÉSZÍTÕT KERESEK! 100 KREDIT ÉS MEGJELENÉS JÁR ÉRTE! DESIGN KÉSZÍTÕT KERESEK! 100 KREDIT ÉS MEGJELENÉS JÁR ÉRTE!    *****    ***Egy blog. Egy lány. Egy élet.*** Ðzsí blogol. *G-PORTÁL KÖZÖSSÉGMENTÉS ugyanitt. Ha hiányzik a régi közösség.*BLOG***    *****    Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok