Sziasztok!

Gréti vagyok, 25 éves, református lelkipásztorSzatmári lány vagyok, de apai részről van bennem egy kis dunántúli is, a vőlegényem, Csaba pedig erdélyi. Kisebb-nagyobb kihagyásokkal 12 éves korom óta blogolok és szerkesztek honlapot. 

Svédország. Kanada. Rap zene. Autóvezetés. Könyvek. Olvasás. Írás. Jégkorong. Ottawa Senators. Jean-Gabriel Pageau. 

"Tedd azt, amiben hiszel, és higgy abban, amit teszel!"
 
2018/19 Season


/nagyobb méretért kattints!/

Jelmagyarázat:
@ = idegenben
vs = hazai pálya
TOR = Toronto Maple Leafs
CHI = Chicago Blackhawks
MTL = Montreal Canadiens

Időpont magyar idő szerint!

 
Útmutató

Ottawa Senators Karlsson season 
Pageau nhl meccsajánlók lelkész 
award tag jégkorong rap motivation IIHF playoff

 
ALLIN-Award

Az ALLIN Award, vagy másnéven Blogger Encouraging Award egy olyan díj,melyet minden hónapban egy általam választott bloggernek adok. Mint a nevében is benne van, ez egyfajta bátorító díj, amely arra buzdít, hogy mindent bele! :) Bloggernek lenni nem könnyű, éppen ezért gondoltam arra, hogy minde bátorítás jól jön. ^^

A HÓNAP DÍJAZOTTJA: Bibi
(frissítve: 2018.03.04.)

Előző díjazottak

 
 

 
Senators

Cserét a chat-ben kérhetsz! Különösebb kikötésem nincs, csak hogy szép, rendezett, igényes legyen az oldalad, és hogy cserébe te is tegyél ki engem! :) Helyek száma nincs korlátozva!

  

  

  

Te? :)

*  *  *

♥ Csabi ♥ EnaTheaAmy 

* * *

Visszavárósok
 

 

 
Legfrissebbek
Friss bejegyzések
2018.11.02. 18:19
2018.09.16. 12:00
2018.08.20. 18:53
Friss hozzászólások
 
Site Info
Szerkesztő Gréti (Greta Chevelle)
Nyitás 2017.01.11.
Téma személyes, jégkorong, keresztyén
E-mail greta.chevelle@gmail.com
Facebook @GretaChevelle
Design saját
Köszönet Linda
Források X X X X

GretaChevelle © (2017- )

 
Login/-out
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Greta Chevelle blogja

Senators-dallamok - avagy music-tag, kicsit másképp :)

2017.07.27. 12:08, Gréti

Tegnap Sára oldalán láttam egy nagyon jó kis music tag-et, ami nagyon megtetszett, és úgy terveztem, hogy azt fogom kitölteni, de aztán beindult a fantáziám, és arra gondoltam, kicsit átvariálom az egészet. :) Szóval, 10+1 kérdés, random mennyiségű zeneszám a lejátszóban, véletlen sorrend bekapcs, és mehet! :) Nagyon jól elszórakoztam vele, és olyan érdekes eredmények születtek, arra gondoltam, meg is osztom veletek! ^^ (A dalok többsége egyébként is az Ottawa Senators-t juttatja eszembe, hiszen a csapat iránti rajongásommal egyidőben kezdtem el hallgatni őket. Ebben a tag-ben csak és kizárólag a dalok címét, illetve a bennem keltett érzéseket vettem figyelembe, tehát a teljes szöveget nem! Csak az esetleges félreértések elkerülése végett... :))

1. A 2016-17-es szezon...

Ryan Oakes - Resurrection: az Ottawa Senators olyan, mint a főnixmadár, amely a hamvaiból újraéled, és nem tudja elpusztítani semmi. Ők is ilyenek. Majdnem 50 év kihagyás után visszatért a legendás csapat, és bebizonyítják, hogy igenis, méltóak a régi csapat érdemeire!

2. A 2016-17-es rájátszás...

Dennis Lloyd – Leftovers: múltkor a rádióban pont arról beszélgettek, hogy milyen becsapós a "selejtező" elnevezés, és tényleg. Hiszen a rájátszásokra is már csak a "maradék" mehet, de ez itt egyáltalán nem negatív jelző, természetesen! Mégis, a legtöbb csapaton azt érzem, hogy lenézik az Ottawa Senators-t, és egyfajta "nehogymárpontőkgyőzzenekleminket" hatja át a játékukat. És ez szomorú. De a Senators bizonyította az idei rájátszások során, hogy ott a helye a legjobbak között! ♥ És ahogy Pageau nyilatkozta az egyik interjú során: "lényegében a bajnoktól kaptunk ki." Hát nem igaza van? (ezt a dalt egyébként is sokat hallgattam a rájátszások ideje alatt, szóval külön örültem, hogy kidobta a gép. ^^)

3. Pageau 4-es gólja...

Linkin Park – Halfway Right: bárcsak ne kellene ilyen párhuzamot vonni, de most mégis adja magát: azt a bizonyos mesternégyest nem feledjük, mint ahogyan Chester Bennington-t sem. Soha. ♥

4. Ha azt mondom, Erik Karlsson...

Robin Shulz – Sugar: na, itt nagyon nevettem, mert Erik Karlsson egész lénye tényleg olyan… édes :D ♥ És valóban egy legenda. Ennyi. ^^

6. Hajnalban felkelni a meccs miatt...

Rúzsa Magdolna - Éden: az biztos!!! ^^ ♥

7. Ha azt mondom, rajongó vagyok...

Noah North – Real Ones: igazi rajongó, nem vitás. ^^

8. Amikor az Ottawa Senators lő egy gólt…

Y M G – Forever Kings ft. D-ROB: örökké királyok. Ők a legjobbak. Gyönyörű gólok mind, egytől egyig. ^^

9.Amikor az ellenfél lő egy gólt…

Robin Schulz ft. James Blunt – OK - oké, semmi gond. Az Ottawa Senators pontosan az a csapat, aki akkor tör a élre, amikor már mindenki lemondott róluk. De ha nem nyernek, az sem gond, mert akkor is ők a legjobbak. :)

10. Amikor az ellenfél játékosai bántják a Senators tagokat…

ASAN X Indra Bhavalan – You Won’t - nem, nem, nem tehetik. Mert a Senators tagok kiállnak egymás mellett, és nem hagyják annyiban, ha bármelyiküket is bántják. Mert ők egy család!

11. A csapat számomra...

Freddie - Csodák: még a szemem is bekönnyezett. :) Számomra a csapat ugyanis tényleg maga a csoda, amiről tudom, hogy már nagyon sokat áradoztam itt nektek, de az, hogy erre a kérdésre pont ezt a zeneszámot dobta a gép, azt hiszem, nem lehet véletlen. ♥ Ottawa Senators ♥

Szólj hozzá te is!
Név:
E-mail cím:
Amennyiben megadod az email-címedet, az elérhető lesz az oldalon a hozzászólásodnál.
Hozzászólás:
Azért, hogy ellenőrízhessük a hozzászólások valódiságát, kérjük írd be az alábbi képen látható szót. Ha nem tudod elolvasni, a frissítés ikonra kattintva kérhetsz másik képet.
Írd be a fenti szót: új CAPTCHA kérése
 
Még nincs hozzászólás.