Gréti. 23. Egyetemista. HalálosIramban. Toretto. Izomautók. Chevelle. AudiA5Coupe. RapésHipHop. Ősz. Augusztus. Kutyák. JoeLancer. Írás. Olvasás. Könyvek. Beavatott. Négyes. Reign. HarryPotter. OttawaSenators. Jégkorong. Jean-GabrielPageau.

KREATÍV | AJÁNLÓK | SEGÍTSÉG | BLOG | MERENGŐ | VENDÉGKÖNYV

 

Címkék helyett:
  

Másik weboldalam:

Köszi, ha benézel! :)

 
~ Ajánló ~
 
~ Challenge ~


/teljes méretért kattints!/

 
~ Chat ~
 
~ Zene ~

 
~Jelenleg olvasom~

 

Eddigi olvasmányok 2017>>

 
~ Senators ~

Cserét a chat-ben kérhetsz! Különösebb kikötésem nincs, csak hogy szép, rendezett, igényes legyen az oldalad, és hogy cserébe te is tegyél ki engem! :) Helyek száma nincs korlátozva!

Esther

*  *  *

  

 
~ Site ~

Szerkesztő: Greta Chevelle
Indulás: 2017.01.12.
Email: greta.chevelle@gmail.com
Facebook: [X]
Moly.hu: GretaChevelle [X]
Design: saját, Linda [X]

 

 
~ Bejelentkezés ~
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

~ Fordulópont ~

Aki nem a saját életét éli, az nem magának, hanem a világnak él. (Hioszi Tatiosz)

Műfaj: dráma

Szerző: Greta Chevelle

Főszereplők: Ryan Lester, Sophie Balston

Ez a regény úgy egy évvel ezelőtt látta meg a napvilágot. Egy másik regényből nőtte ki magát, amelyben Ryan Lester csupán egy kis mellékszereplő volt. Azt a történetet azóta már elvetettem, de ez megmaradt, és most szeretném megosztni veletek. :)

Főszereplőnk, Ryan egy híres jégkorong játékos, akárcsak az édesapja, Shawn Lester. Sporthoz való tehetsége, na és persze az apja hírneve neki is kapóra jött, és hamar az iskola, sőt, a környék sztárjává vált. Az egyik döntő meccsen azonban baleset éri, eltörik a lába, így hetekig gipszet kell hordania, ráadásul le kell, hogy mondjon a sportról is - bár ez utóbbit lehet, hogy annyira nem is bánja. Főleg, amikor megismerkedik az új szembeszomszéddal, Sophie Balston-nal. A lány rádöbbenti arra, hogy eddig nem a saját útját járna - de ennek a felismerésnek nagyon komoly ára van...

Elolvasom>>

 


Greta Chevelle© (2017-)