Sziasztok!

Gréti vagyok, 25 éves, református lelkipásztorSzatmári lány vagyok, de apai részről van bennem egy kis dunántúli is, a vőlegényem, Csaba pedig erdélyi. Kisebb-nagyobb kihagyásokkal 12 éves korom óta blogolok és szerkesztek honlapot. 

Svédország. Kanada. Rap zene. Autóvezetés. Könyvek. Olvasás. Írás. Jégkorong. Ottawa Senators. Jean-Gabriel Pageau. 

"Tedd azt, amiben hiszel, és higgy abban, amit teszel!"
 
2018/19 Season


/nagyobb méretért kattints!/

Jelmagyarázat:
@ = idegenben
vs = hazai pálya
TOR = Toronto Maple Leafs
CHI = Chicago Blackhawks
MTL = Montreal Canadiens

Időpont magyar idő szerint!

 
Útmutató

Ottawa Senators Karlsson season 
Pageau nhl meccsajánlók lelkész 
award tag jégkorong rap motivation IIHF playoff

 
ALLIN-Award

Az ALLIN Award, vagy másnéven Blogger Encouraging Award egy olyan díj,melyet minden hónapban egy általam választott bloggernek adok. Mint a nevében is benne van, ez egyfajta bátorító díj, amely arra buzdít, hogy mindent bele! :) Bloggernek lenni nem könnyű, éppen ezért gondoltam arra, hogy minde bátorítás jól jön. ^^

A HÓNAP DÍJAZOTTJA: Bibi
(frissítve: 2018.03.04.)

Előző díjazottak

 
 

 
Senators

Cserét a chat-ben kérhetsz! Különösebb kikötésem nincs, csak hogy szép, rendezett, igényes legyen az oldalad, és hogy cserébe te is tegyél ki engem! :) Helyek száma nincs korlátozva!

  

  

  

Te? :)

*  *  *

♥ Csabi ♥ EnaTheaAmy 

* * *

Visszavárósok
 

 

 
Legfrissebbek
Friss bejegyzések
2018.11.02. 18:19
2018.09.16. 12:00
2018.08.20. 18:53
Friss hozzászólások
 
Site Info
Szerkesztő Gréti (Greta Chevelle)
Nyitás 2017.01.11.
Téma személyes, jégkorong, keresztyén
E-mail greta.chevelle@gmail.com
Facebook @GretaChevelle
Design saját
Köszönet Linda
Források X X X X

GretaChevelle © (2017- )

 
Login/-out
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Greta Chevelle blogja

Feltörekvő rapperek #1. - Max Wells

2017.11.06. 17:00, Gréti

A Youtube-on van egy RapCity nevű csatorna, amire nem csak azért vagyok feliratkozva, mert küztudottan imádom a rap zenét, hanem azért is, mert ott a feltörekvő rapperek számai is helyet kapnak. Sajnos a mai rapzene zömében már meg sem közelíti a '90-es évekbeli feelinget, viszont vannak olyan újoncok, akik jó irányba indulnak el, és olyan módon öltöztetik XXI. századi köntösbe a rap zenét, hogy mégis ott érződik benne az eredetiség. Ezek az előadók általában annyira újak, hogy alig van róluk valami a neten, kép még úgysem, kis hazánkban pedig egészen biztosra veszem, hogy alig-alig hallottak róluk. Éppen ezért elhatároztam, hogy minden héten kiválasztok egy ilyen zenészt, és bemutatom nektek, hogy így szélesítsem mindannyiunk látókörét. :) Az első választottam tehát Max Wells. 

A RapCity csatorna dobta ki először a "Guidance" c. számát, és azonnal beleszerettem (mármint a zenébe, természetesen). Ez még tavasszal volt, amikor elkezdődött nálam az Ottawa Senatros-őrület, így azóta is, ha ezt a zenét hallgatom, valamiért mindig Erik Karlsson jut eszembe. :) Aztán persze ez az egy dal felkeltette az érdeklődésem, így utána kerestem, és megtaláltam még jó pár zenéjét. Na de mi is tudhatunk erről az előadóról?

Sajnos még igen keveset. A Facebook oldalán a következő leírást találtam, ezt be is másolom ide:

Max Wells egy középnyugati születésű előadó, aki jelenleg Austin-ban él, Texas államban. Könnyen felismerhető dallamos zenéjéről, melyet Kid Cudi, Lil Wayne és Travis Scott inspiráltak. A 2017. májusában debütáló "Thinktoomuch" EP-nek köszönhetően máris nagy ismerettségre és érdeklődésre tett szert a Soundcloud-on (Spotify).

Hm, most így belegondolva, ezek szerint pont akkor ismertem meg a zenéjét, amikor ténylegesen elkezdte a munkásságát. :) Valóban jól sikerült az EP-je, és ahhoz képest, hogy nyugati rapper (köztudottan inkább Eastcoast-párti vagyok ^^), szerintem nagyon jó a stílusa. Bár, akit ilyen rapperek inspiráltak, mint a fent felsoroltak, az nem is csoda. Ha felkeltette az érdeklődéseteket, hallgassatok bele! :) 

Címkék: music rap újdonság
Még nincs hozzászólás.