Sziasztok!

Gréti vagyok, 25 éves, református lelkipásztor. Kisebb-nagyobb kihagyásokkal 12 éves korom óta blogolok és szerkesztek honlapot. 

Svédország. Kanada. Rap zene. Autóvezetés. Könyvek. Olvasás. Írás. Jégkorong. Ottawa Senators. Jean-Gabriel Pageau. 

"Tedd azt, amiben hiszel, és higgy abban, amit teszel!"
 
Útmutató

Ottawa Senators Karlsson season 
Pageau nhl meccsajánlók lelkész 
award tag jégkorong rap motivation IIHF playoff

 
ALLIN-Award

Az ALLIN Award, vagy másnéven Blogger Encouraging Award egy olyan díj,melyet minden hónapban egy általam választott bloggernek adok. Mint a nevében is benne van, ez egyfajta bátorító díj, amely arra buzdít, hogy mindent bele! :) Bloggernek lenni nem könnyű, éppen ezért gondoltam arra, hogy minde bátorítás jól jön. ^^

A HÓNAP DÍJAZOTTJA: Bibi
(frissítve: 2018.03.04.)

Előző díjazottak

 
 

 
Senators

Cserét a chat-ben kérhetsz! Különösebb kikötésem nincs, csak hogy szép, rendezett, igényes legyen az oldalad, és hogy cserébe te is tegyél ki engem! :) Helyek száma nincs korlátozva!

  

  

  

Te? :)

*  *  *

♥ Csabi ♥ EnaTheaAmy 

* * *

Visszavárósok
 

 

 
Legfrissebbek
Friss bejegyzések
2018.12.09. 18:38
2018.12.02. 18:30
2018.11.02. 18:19
Friss hozzászólások
 
Site Info
Szerkesztő Gréti (Greta Chevelle)
Nyitás 2017.01.11.
Téma személyes, jégkorong, keresztyén
E-mail greta.chevelle@gmail.com
Facebook @GretaChevelle
Design saját
Köszönet Linda
Források X X X X

GretaChevelle © (2017- )

 
Login/-out
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Greta Chevelle blogja

Ottawa Senators újonc-mustra: #53 #17 #29 #95

2017.11.21. 21:30, Gréti

Nem terveztem írni az újoncokról (bár ez a szó nem a legmegfelelőbb, hiszen a szó szoros értelmében nem is újoncok), de még múltkor vásároltam a bálra tombolákat a hetedikes gyerekektől, és csodálkozva láttam, hogy vettem egy 95-ös sorszámút is, pedig egész biztosan nem terveztem. Aztán Csabi mondta, hogy biztosan az új játékos, Duchene miatt, és erre csak vállat vontam, hogy hát lehet. De aztán az Ottawa Senators Facebook oldalán egy kép fogadott, amely a Pittsburgh Penguins elleni mérkőzést reklámozta, mégpedig Crosby és az új Senators tag, Duchene nevével. És így nem értettem, hogy mi van? Miért olyan nagy szám az, hogy a Senators a Pittsburgh ellen játszik 16.-án? (pontosabban: már lejátszották) Vagyis oké, ez tényleg izgalmas a tavalyi rájátszás fényében, na de miért pont Duchene miatt? Aztán rákerestem a neten, és láttam, hogy azért, mert Duchene és Crosby jóban vannak, sőt, a kanadai válogatottban mindketten benne vannak. Most pedig majd egymás ellen kell megküzdeniük, ráadásul Duchene egy olyan csapat színeiben fog játszani, amelyik jelenleg is nagy riválisa a Pittsburgh-nek. Mondjuk a Colorado és az Ottawa nagyjából egy szinten vannak a ranglistán, de mivel a Colorado nyugati csapat, ezért az csak maximum a Stanley-kupa döntőjében válik érdekessé, addig meg az a lényeg, hogy a saját térfelén hányadikként végez az ember. Szóval, az a lényeg, hogy most Duchene és Crosby kénytelenek lesznek egymással megküzdeni. Hát na. Ez van. Azért az sokkal durvább lesz, amikor Methot-nak kell majd kiállnia egykori csapatával szemben. De most nézzük akkor inkább, ki is ez a 4 új tag a Senators-ban, és mit kell tudni róluk!

Ha már szó volt róla, akkor jöjjjön Duchene, teljes nevén Matt Duchene, aki 1991. január 16.-án született Haliburton-ben, Kanadában. Mint már írtam, tagja a kanadai férfi válogatottnak, azelőtt pedig a Colorado Avalanche csapatában játszott 2009 óta, mostantól pedig az Ottawa Senators 95-ös számú játékosa. Ennek a számnak külön jelentősége van Duchene életében, ugyanis a kanadai válogatottban a 9-es számot viseli, de ezen kívül gyerekként és fitalabb korában a 9-es és 5-ös számokban játszott. Hoffman vonalában játszik, igencsak ügyesen. 

A következő legyen Johnny Oduya, a 29-es számú védőjátékos, aki egyben Karlsson védőpárja is lett. 1981. október 1.-jén született Stockholmban, vagyis szintén svéd, bár amúgy ez nem látszik rajta. Bár, lehet, hogy csak az állampolgársága az, de a konkrét származása nem, szóval mindegy. Viszont, tagja a svéd jégkorong válogatottnak, akárcsak Karlsson, szóval valószínűleg innen az ismerettség, és így nyilván jól tudnak együtt dolgozni. Oduya elég sok NHL csapatot végigjárt már: A New Jersey Devils-ben kezdett 2006-ban, majd következett a Winnipeg Jets, Chicago Blackhawks, Dallas Stars, aztán ismét visszament a Chicago-ba, most pedig itt van. Reméljük, sokáig marad, mert egyébként nagyon jó játékos, a gyorsaságára lettem figyelmes a múltkori Vegas Golden Knights elleni mérkőzésen - meg arra, hogy őt különösen is sokszor fellökték. 

A harmadik Nate Thompson, aki miatt nyáron alig aludtam valamit (csak viccelek), ugyanis ő azelőtt az Anaheim Ducks 44-es számú játékosa volt, és az adatlapon sokáig ezzel a számmal szerepelt, úgyhogy aggódtam, hogy talán elveszik Pageau-tól a 44-et. De szerencsére nem így lett, mert Thompson megkapta a 17-et. 1984. október 5.-én született Anchorage-ban (USA). 2003-ban a Boston Bruins draftolta, majd következett a New York Islanders, Tampa Bay Lightning, és az Anaheim Ducks. A Senators színeiben még nem nagyon láttam játszani, de Anaheimesként igen, és azt kell mondjam, jó játékos. Szintén center, mint Duchene, Burrows és Rodewald sorában játszik.

És, el is érkeztünk az utolsó újonchoz, aki nem más, mint Jack Rodewald, az 53-as számú versenyző. Ő tényleg újoncnak számít, hiszen a Belleville Senators-ból (vagyis azelőtt Binghamton Senatorskerült fel az Ottawa Senators-ba. Játszott már az idei meccseken, de őszintén szólva én még nem nagyon figyeltem fel rá. Na de ami késik, nem múlik. :) 

Még nincs hozzászólás.