Sziasztok!

Gréti vagyok, 25 éves, református lelkipásztor. Kisebb-nagyobb kihagyásokkal 12 éves korom óta blogolok és szerkesztek honlapot. 

Svédország. Kanada. Rap zene. Autóvezetés. Könyvek. Olvasás. Írás. Jégkorong. Ottawa Senators. Jean-Gabriel Pageau. 

"Tedd azt, amiben hiszel, és higgy abban, amit teszel!"
 
Útmutató

Ottawa Senators Karlsson season 
Pageau nhl meccsajánlók lelkész 
award tag jégkorong rap motivation IIHF playoff

 
ALLIN-Award

Az ALLIN Award, vagy másnéven Blogger Encouraging Award egy olyan díj,melyet minden hónapban egy általam választott bloggernek adok. Mint a nevében is benne van, ez egyfajta bátorító díj, amely arra buzdít, hogy mindent bele! :) Bloggernek lenni nem könnyű, éppen ezért gondoltam arra, hogy minde bátorítás jól jön. ^^

A HÓNAP DÍJAZOTTJA: Bibi
(frissítve: 2018.03.04.)

Előző díjazottak

 
 

 
Senators

Cserét a chat-ben kérhetsz! Különösebb kikötésem nincs, csak hogy szép, rendezett, igényes legyen az oldalad, és hogy cserébe te is tegyél ki engem! :) Helyek száma nincs korlátozva!

  

  

  

Te? :)

*  *  *

EnaTheaAmy 

* * *

Visszavárósok
 

 

 
Legfrissebbek
Friss bejegyzések
2018.12.09. 18:38
2018.12.02. 18:30
2018.11.02. 18:19
Friss hozzászólások
 
Site Info
Szerkesztő Gréti (Greta Chevelle)
Nyitás 2017.01.11.
Téma személyes, jégkorong, keresztyén
E-mail greta.chevelle@gmail.com
Facebook @GretaChevelle
Design saját
Köszönet Linda
Források X X X X

GretaChevelle © (2017- )

 
Login/-out
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Greta Chevelle blogja

#Ezvagyokén

2018.03.19. 20:09, Gréti

Sziasztok! Ninaa jóvoltából megkaptam az #ezvagyokén kihívást, aminek nagyon örültem, és innen is nagyon szépen köszönöm! ^^ A következőekben tehát az én válaszaimat fogjátok olvasni, a bejegyzés végén pedig a kihívottjaimat.

Szabályok: Kihívtak? Fogadd el - vagy ne, rajtad áll - és szánj egy bejegyzést a következő kérdések megválaszolására:

1. Ki vagy Te?
Gréti, huszonnégy éves, 167 cm magas, 49 kg, barna hajú, zöld szemű, szemüveges lány Szatmárról, aki jelenleg Békés megyében él még néhány hónapig, és erdélyi párja van. Úgy gondolom, az ellentétek embere vagyok: lelkipásztornak készülök, ami köztudottan emberek között végzendő munka, miközben inkább csendesebb típus vagyok, aki korábban egyáltalán nem szeretett kiállni nagy nyilvánosság elé. Gimiben nagy rapper voltam, mára már csak a zenét hallgatom, viszont egy másik nagy szenvedélyem a jégkorong, ami abszolút lányos sport, nem igaz? :) Emellett még nagyon szeretem a klasszikus amerikai autókat. Legnagyobb motivációm az, hogy segítsek másoknak, hogy lelkileg adjak nekik valami többet. 

2. Mi az álmod?
Nos, a legnagyobb, ugyanakkor elérhetetlennek mondható álmaim: hogy legyen egy 1967-es Chevrolet Chevelle autóm, és hogy személyesen is találkozhassam az Ottawa Senators tagjaival, főleg Karlsson-nal és Pageau-val. De, egy eredeti Senators mezzel is megelégednék... ^^

3. Mi a kedvenc emléked?
2017.09.02. gyulai kirándulás.

4. Mi jelenti számodra a boldogságot?
Ha a szeretteimmel lehetek, nyugalomban, békében. Ha van időm leülni írni a történeteimet és közben egy jó zenét hallgatni. Ha nyer az Ottawa Senators. Ha valaki megbízik bennem annyira, hogy megossza velem a problémáját, és segítséget kér tőlem. Ha a gyerekek arcán mosolyt látok az órámon. 

5. Mi jut eszedbe arról a szóról, hogy szépség?
Egy másik szó, az, hogy relatív. Mindenki szép valaki számára. Isten alkotásai vagyunk mi is, és az egész természet, tehát ez mind szép - az más kérdés, hogy mi, emberek, hogyan csúfítjuk el sokszor...

6. Szerinted hogyan írnának körül Téged a környezetedben élők? Mennyire egyezik ez az első kérdésre adott válaszoddal?
Nem egyszer gondolták már azt rólam, hogy mivel nehezebben nyílok meg, akkor beképzelt vagyok, és lenézek másokat. Ráadásul, mivel nem nézek ki még 18-nak sem, így már eleve problémássá válik a dolog, és ha még hozzávesszük a többi tulajdonságomat, amit leírtam az első kérdésben, akkor azt hiszem, elmondhatom: rám tényleg időt kell szánni, ha valaki meg akar ismerni.

7. Mi a legnagyobb félelmed?
Az, hogy elveszítem a szeretteimet, bármilyen értelemben. Vagy, hogy rám mászik egy pók. A pókoktól nagyon félek.

8. Hogyan látod magad egy év múlva?
2019. március 19.-én remélhetőleg már jó pár hónapja lelkipásztorként fogok szolgálni, továbbra is boldog kapcsolatban Csabival, kezemben egy angol nyelvvizsgával. 

9. Mi volt a legnagyobb őrültség, amit valaha csináltál?
Alapvetően szelíd egyén voltam mindig. Igaz, nyolcadikban egy csíkot vágtam a szemöldökömbe, és rapper stílusban öltözködtem, még fux is volt a nyakamban. Ja, és egyszer a szomszéd sráccal a Teve Clubon megcsináltunk több, mint 200 tevét egy ültő helyünkben, közben meg a szüleim halálra kerestek.  Tavaly vizsgaidőszakban pedig éjszakáztam, de nem a tanulás, hanem a rájátszás meccsei miatt. De, ezek nem olyan igazi őrültségek, mint pl. felmászni a tetőre, vagy beszökni valahová. Bár, minden viszonyítás kérdése. :) 

10. Ki vagy mi az első számú motivációd?
Nem akarok sablonos lenni, de Isten, mert ő ad nekem minden napra erőt, és mindig elcsodálkozok, hogy még a leglehetetlenebbnek tűnő helyzetből is tud kiutat mutatni. 

11. Mit csinálsz, ha valaki elkezdi igazságtalanul kritizálni egy barátodat, de nem tudja, hogy közel áll hozzád?
Mivel nem tudja, hogy az én barátomról beszél, ezért nem támadom le, meg egyébként sem az az én műfajom. Végighallgatom, majd próbálom rávezetni arra, hogy nem biztos, hogy minden úgy van, ahogyan ő azt gondolja.

12. 5 év múlva emlékezni fogsz arra, mit csináltál tegnap?
Attól függ, melyik tegnapról van szó. :)

+1. Fejezd be a mondatot: Arra vágyom, hogy...
...sikeresen befejezzem a gyakorlati évet.

Most pedig hívj ki Te is néhány további bloggert, akiknek kíváncsi vagy a válaszaikra. Annyi jelölted lehet, amennyit akarsz. Másold be a szabályokat (a kérdésekkel együtt), hogy kihívottjaid tudják, mi a dolguk. Bejegyzésedben ne felejtsd el megemlíteni a bloggert, aki Téged hívott ki.

Az én kihívottjaim: Dodich és Kathryne

Még nincs hozzászólás.
 

Egy horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie, én segítek értelmezni amit látsz, de a döntés a tiéd!    *****    Születési horoszkóp, elõrejelzés, gyermektervezés,párkapcsolati elemzés,biotérkép készítés diplomás asztrológustól.Itt!    *****    Részletes személyiség és sors analízis diplomás asztrológustól,szóban és írásban, nagyon kedvezõ áron.Ne hagyd ki! Katt!    *****    Szélessávú Honlap Debreceni ingatlanok, még több elérhetõ telefonos egyeztetés után www.simonyiingatlan.gportal.hu    *****    Támogasd adománygyûjtéseinket! Ajánld fel szervezetünknek az adód 1%-kot! Hogyan segíthetsz? Nézd meg a portálon.    *****    Érdekel az egészséges életmód, mozgás és táplálkozás? A Kit Fit oldal megnyitotta kapuit. Életmód, egészség, fitnesz....    *****    Szia! Ismered az mta nevezetû játékot? Biztos unod a folyamatos external módos gazdagrp szervereket. Nálunk a helyed!    *****    Blogom, Új olvasóit keresi. Ha Szereted a a mangákat, filmajánlót, verseket és még sorolohatnám. Akkor itt a helyed.    *****    Költöztetés bútorszállítás    *****    Mysteries of the Night ~ Az éjszaka misztériumai csak arra várnak, hogy felfedezd õket. ~ mysteriesofthenight.hu    *****    Nedves levegõ? Fõzéskor nehéz a levegõ? -- 5 kérdés a páraelszívókról -- FAVI páraelszívók    *****    Párásodik a lakás? Mentesíts okosan - FAVI páraelszívók - 5 kérdés a páraelszívókról    *****    Konyhai páraelszívók kicsit másképp, mint mások - FAVI    *****    Részletes 20-25 oldalas személyiség és sors analízis diplomás asztrológustól,ha érdekel, kattints és nézz körül nálam!!!    *****    A Hundredmoors célja az, hogy hiánycikknek számító LGBTQ+ témákkal színesítse a magyar blogszférát.    *****    A csillagjövõ asztrológia portálon,nagyon sok,asztrológiai, ezoterikus anyag valamint szoftverek találhatóak,mind Neked!    *****    A horoszkóp fontos információk összessége,rendeld meg most és 3 év elõrejelzés és egy Hold horoszkóp lesz az ajándékod!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,fontos,hogy belenézz,ha most rendeled meg,ajándékod + 3 év elõrejelzés és egy Hold horoszkóp!    *****    Pára? Mentesíts okosan - FAVI páraelszívók - 5 kérdés a páraelszívókról - KADD IDE!    *****    Pára? Mentesíts okosan - FAVI páraelszívók - 5 kérdés a páraelszívókról - KADD IDE!